Gizlilik ve Kullanım Şartları

Bu belge pastaurunleri.com sitesi üzerindeki işlemlerde izlenecek güvenlik ve gizlilik politikalarını içermektedir.


Sitemiz içerisinde sipariş ve satış işlemlerinin takibi, ödeme ve kredi kartı işlemlerinin hızlanması amacı ile üyelik sistemi bulunmaktadır.
Üyelik sistemimiz sayesinde içeriğimizin ve bu içeriğin yönetimi düzenlenmektedir.
Kullanıcılarımız üyelik sistemi içerisinde vermiş oldukları bilgileri istedikleri zaman düzenleme ve güncelleme haklarına sahiptirler.
Kişiye özel bilgiler kullanıcılarımızın sisteme girişlerinde ve diğer gerektiği durumlarda kişinin kimliğinin doğrulanmasında kullanılacaktır.
İstatistiki bilgiler ve profil bilgileri ayrıca sitemizin içinde de toplanmaktadır.
Bu bilgiler ziyaretçi hareketlerinin izlenmesi, kişiye özel içerik sağlanması durumlarında kullanılacaktır.
Üyelik sistemi içerisinde verilen kişisel ve kurumsal bilgiler bu sistem dışında bir işlem için kullanılmayacaktır.
 

Yasalar ve Hukuki Konular
Bu web sitesini kullanan veya kullanmış müşteriler, bu web sitesinin Türkiye Cumhuriyeti yasalarını uyguladığını kabul eder. Müşterinin bulunduğu, internet girişini yaptığı ya da firmasını çalıştırdığı yer neresi olursa olsun gerektiğinde bu yasalar uygulanır.
Ayrıca, ziyaretçi ve müşteriler kişisel bilgilerinin www.pastaurunleri.com sunucusunda yer aldığını bilir ve kabul eder.
 

Güvenlik
İşlemler sırasında işlem yapılan bilgisayara ve bağlantıya ait IP adresleri ve diğer kaynaklar kaydedilmektedir. Kredi kartı işlemleri çalıştığımız bankalar tarafından sağlanan Sanal Pos sistemi üzerinden, RapidSSL firması tarafından onaylanmış 128 bit SSL sertifikası ile şifrelenmiş olarak sağlanmaktadır.


Sitemizde bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için firmamızca uygulanan güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu güvenlik önlemleri şunlardır;


1- Firewall
2- 128 Bit SSL Sertifikası (RapidSSL)
3- Özel Şifreleme Uygulaması

AYNI GÜN KARGO

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

%100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır